Wat bepaalt de prijs van een huislift?

Alle kostenposten op een rij


Een huislift is qua prijs de laatste jaren steeds bereikbaarder geworden voor particulieren. Hoe komt bij een huislift de prijs tot stand? Globaal moet u rekening houden met drie kostenposten. Allereerst zijn er kosten voor het plaatsen en installeren van de huislift. Ook het type lift, de gebruikte materialen, de aanwezige opties en de gekozen afwerking van uw huislift beïnvloeden de prijs. Tot slot zijn kosten op de lange termijn een belangrijk aandachtspunt: wat betaalt u straks voor onderhoud, keuring en energieverbruik. Onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u om de juiste huislift voor de juiste prijs te selecteren.

Bekijk onze huislift ‘A4000’

Prijsvoorstel op maat, gebaseerd op uw woning en wensen. Vraagt u voor 12.00 uur een offerte aan, dan krijgt u diezelfde dag nog een reactie.


Wat kost een huislift bij Aesy Liften?

Lage investering, weinig onderhoud, zuinig in verbruik


Aesy Liften heeft een comfortabele huislift voor een scherpe prijs. Onze huislift A4000 is met een liftschacht van 88 x 116 centimeter de kleinste huislift van Nederland. De lift is snel leverbaar en te plaatsen zonder ingrijpende verbouwingen in uw woning. Dat komt omdat een dakopbouw, machinekamer en liftput niet nodig zijn. Dat scheelt natuurlijk veel in de prijs. Ook de verbruikskosten liggen laag. Wilt u weten wat een huislift u kost? We maken graag een offerte voor u waar de machinekamer en liftput niet nodig zijn.

Vraag een offerte aan voor een huislift