Een lift kopen? Hier moet u op letten!

De juiste lift, tegen de juiste prijs


Wilt u een lift kopen? Dan komt er veel op u af. Een lift moet uiteraard passen bij uw pand, uw wensen en uw budget. Maar er zijn meer aandachtspunten als u van plan bent om een lift te kopen. Hoeveel energie verbruikt u lift straks bijvoorbeeld, hoe vaak moet uw lift gekeurd worden en hoe vaak heeft uw lift onderhoud nodig? Bij Aesy Liften helpen we u graag om een lift te kopen die écht bij u past en nemen we ook deze langetermijnkosten mee in ons plaatje.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

Een lift kopen bij Aesy Liften

Liften voor personen, goederen, rolstoelen en meer


Natuurlijk kunt u bij Aesy Liften ook een lift kopen. We beschikken over liften voor elke toepassing en voor ieder pand. U vindt onze personenliften, huisliften,goederenliften, kleingoederenliften, rolstoelliften, trapliften en buitenliften op meer dan 6.000 locaties in heel Nederland. Onze liften zijn compact en er zijn nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig om ze te plaatsen. 

Bekijk onze liften

 

Aesy Liften: een betrouwbare partner

Vakkundig advies, snelle levertijden, 24/7 service


Als u besluit om een lift te kopen bij Aesy Liften, kiest u voor een betrouwbare partner. Aesy Liften is namelijk onderdeel van de CL Group, dat wereldwijd marktleider is in compacte liften. Aesy Liften ontzorgt u bovendien bij het kopen van een lift. U heeft één aanspreekpunt, uw lift wordt geplaatst door eigen monteurs en uw lift is dag en nacht kosteloos verbonden met onze servicedienst. Allemaal redenen om een lift te kopen bij Aesy Liften! 

Lees meer over Aesy Liften