Rolstoel- en invalideliften van Aesy Liften

Elke verdieping toegankelijk met een rolstoel


Een rolstoel- en invalidelift maakt uw woning, winkel of bedrijfspand toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Aesy Liften biedt u keuze uit meerdere soorten rolstoel- en invalideliften. De plateaulift ‘Rol Up’ gaat over de trap. De invalidenlift ‘Rol In’ wordt naast de trap geplaatst. Beide liften zijn toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel en rollator. Wilt u weten welke rolstoellift en invalidelift het beste bij uw wensen en pand past?

Rolstoel- en invalidelift Rol In

Tilt gebruikers recht omhoog


De open invalidenlift Rol In tilt gebruikers moeiteloos naar hoogtes tot drie meter. Doordat de lift recht omhoog gaat, neemt hij minder ruimte in en is hij veel gebruiksvriendelijker dan een hellingbaan. U vindt deze rolstoel- en invalidelift daarom bij entrees van winkels, openbare gebouwen en appartementencomplexen in heel Nederland. De ‘Rol In’ kan echter ook in uw pand zijn werk doen. De rolstoel- en invalidelift is van drie zijden toegankelijk via een handige oprit.

Lees meer over de Rolstoel- en invalidelift Rol In

Traplift Rol Up

Neem uw rollator, rolstoel of scootmobiel mee


Een stoellift op de trap is niet praktisch als ook andere gezinsleden de trap gebruiken. Bovendien kunt u lastig iets meenemen naar een andere verdieping. De rolstoellift ‘Rol Up’ is toegankelijk met uw rollator, rolstoel of scootmobiel. Wel zo praktisch. En als u de lift niet gebruikt, klapt het plateau in. De rolstoellift steekt dan slechts 20 centimeter uit van de muur. Dit alternatief voor de stoellift is geschikt voor trappen met een hellingshoek tussen de 15 en 45 graden en kan u tot 13,4 meter hoogte brengen.

Lees meer over de Rolstoellift Rol Up

Plateaulift Low Up

Met de hand verplaatsbare plateaulift tot 50 cm hoog

  • Speciaal ontwikkeld voor een kleine overbrugging
  • Standaard in RVS
  • Er zijn geen deuren noodzakelijk
  • Platformafmeting: 715 x 1340 of 915 x 1340 mm
  • Middels een joystick te bedienen
  • Hefvermogen: 300 KG

Lees meer over de Plateaulift Low Up

 

Content
Een vraag of opmerking?

Michel staat voor u klaar

Telefoon: +31 (0)316 246 246
Email:     info@aesyliften.nl

Download
de brochure

Certificaten
Zekerheid over veilig- en zuinigheid telt!

Bij iedere lift ontvangt u een energiecertificaat met een indicatie van het verbruiksniveau. Hiermee maakt Aesy Liften een statement ten aanzien van het omgevings- en maatschappelijk bewust ondernemen.

Bij alle Aesy Liften worden standaard de volgende certificaten afgegeven:

  • CE certificaat
  • Productcertificaat
  • Energiecertificaat
  • Ingebruiknamecertificaat
Content