Het alternatief voor een stoellift

Langer thuis wonen met een rolstoellift of huislift


Bent u op zoek naar een stoellift omdat het traplopen lastiger of onmogelijk is geworden? Aesy Liften heeft alternatieven die u meer comfort bieden, een fraaiere uitstraling hebben en minder ruimte innemen: de rolstoellift ‘Rol Up’ en de SwingOn. Deze alternatieven voor de stoellift maken het mogelijk om langer thuis te blijven wonen, met behoud van wooncomfort. Wilt u weten welke lift het beste bij u past? Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze alternatieven voor de stoellift.

Huislift A-4000

Elke verdieping bereikbaar zonder ingrijpende verbouwing


Een huislift maakt in tegenstelling tot een stoellift élke verdieping van uw huis toegankelijk. Van de kelder tot de zolder. Bovendien kunt u in de lift gewoon uw rollator meenemen. Onze huislift ‘A4000’ heeft een zelfdragende liftschacht van slechts 88 x 116 centimeter. Een machinekamer, liftput en dakopbouw zijn niet nodig. Daardoor verliest u weinig ruimte in huis, de lift is zeer betaalbaar en zijn er geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig. Bovendien is de huislift in tegenstelling tot een stoellift volledig te integreren in uw interieur. 

Lees meer over de Huislift A-4000

Rol In Stairs

Kolomheffer tot 1,25 meter hoog waarbij de treden zich aanpassen naar een horizontaal vlak 

  • Speciaal ontwikkeld voor het toegankelijk maken van een trap, waarbij de functie van de trap gehandhaafd dient te blijven
  • Ruimtebesparend aangezien deze lift een trap vervangt
  • Platformafmeting: maximaal 1000 x 1835 mm
  • Middels een afstandsbediening te besturen
  • Hefvermogen: 250 KG
Content
Een vraag of opmerking?

Michel staat voor u klaar

Telefoon: +31 (0)316 246 246
Email:     info@aesyliften.nl

Download
de brochure

Certificaten
Zekerheid over veilig- en zuinigheid telt!

Bij iedere lift ontvangt u een energiecertificaat met een indicatie van het verbruiksniveau. Hiermee maakt Aesy Liften een statement ten aanzien van het omgevings- en maatschappelijk bewust ondernemen.

Bij alle Aesy Liften worden standaard de volgende certificaten afgegeven:

  • Productcertificaat
  • Energiecertificaat
  • Ingebruiknamecertificaat
Content