0

Het alternatief op de trapliften


Meestal wordt bij een lift voor in huis als eerste gedacht aan een traplift. Maar is dit ook de beste oplossing? Door het toevoegen van een Aesy platformlift in uw woonhuis heeft u alle gemakken van een traplift, maar ook de bijkomende voordelen van een platformlift.

Waardevermeerdering voor uw huis


Het toevoegen van een platformlift in uw huis zorgt niet alleen voor optimale toegankelijkheid maar ook voor waardevermeerdering van uw woning. De aanschaf van een huislift is een duurzame investering. Waar een traplift een gemiddelde levensduur heeft van 10 jaar, is dit voor een Aesy lift 30 jaar.

Content

Voor meerdere doeleinde te gebruiken


In tegenstelling tot een traplift is een platformlift voor meerdere doeleinden te gebruiken. De lift is niet alleen rollator toegankelijk, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen. Met een hefvermogen van 300/400KG tilt een Aesy lift moeiteloos zwaardere objecten een verdieping hoger. Wilt u een rolstoeltoegankelijke lift? Vraag dan naar de mogelijke maatvoeringen.

Bekijk de Huislift A-4000

Content
Een vraag of opmerking?

Mark staat voor u klaar

Telefoon: 0316 246 246
Email: info@aesyliften

Meer informatie?

Behoud van de trap


Met een Aesy huislift in uw trappenhuis geniet u van optimale toegankelijkheid zonder dat de ruimte van de trap verloren gaat. Medebewoners kunnen dus moeiteloos de trap blijven gebruiken, terwijl er gebruik wordt gemaakt van de lift. Door de flexibele maatvoeringen is deze in iedere woning te plaatsen. 

Geen dure verbouwingen nodig
Bij het plaatsen van een lift wordt al snel gedacht aan ingrijpende verbouwingen en hoge kosten. Doordat bij een Aesy lift geen externe machinekamer, dakopbouw of liftput benodigd zijn, worden aanzienlijke kosten bespaard en blijven ingrijpende bouwkundige aanpassingen uit.

Content

Kan ik een vergoeding krijgen?


In Nederland wil de gemeente dat u zo lang mogelijk in uw huis kunt blijven wonen. De aanschaf van een lift kan hierin helpen. In sommige gevallen is het dan ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor het aanschaffen van een lift. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van de situatie, de reden van afschaf en de gemeente waarin u woont. De gemeente zal per situatie kijken of u in aanmerking voor een vergoeding via WMO (Wet maatschappelijk ondersteuning) of vanuit een PGB (persoonsgebonden budget). Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw gemeente.

Content