Passie voor liften

Aesy Liften is opgericht in 2005. Wij zien de behoefte van scherp geprijsde liften, voor iedereen en in elk gebouw. Onze visie was en blijft, een langdurige relatie met klanten en personeel. Zo vertrouwd 93% van onze afnemers het onderhoud toe aan Aesy Liften.

Gezamenlijk resultaat

Uw idee van een lift eindigt met een levering van Aesy Liften.

Over-AesyLiften
Merijn Aldewereld
Algemeen Directeur

Kom langs in onze showroom

In ons kantoor te Zevenaar hebben wij op dit moment 2 liften welke u kunt uitproberen. De Personenlift A-5000 en de Huislift A-4000. Zo kunt u zelf het gemak en effect van kwaliteit van een Aesy Lift ervaren. Bekijk de verschillende opties en kleuren die u kunt toepassen op uw lift.

Daarnaast kunt u direct al uw wensen kenbaar maken in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Na een ontmoeting met het Aesy team, weet u alles over wat een goede platformlift kan doen.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. 

Klik hier om een afspraak te maken

Content

Werken bij Aesy Liften?


Open sollicitaties zijn altijd welkom! U kunt deze opsturen naar recruitment@aesyliften.nlKoen Brundel
Hoofd inkoop

“Met ons hechte team blijven we gedreven om iedere dag weer tot een succes te maken”

In 2007 ben ik mijn carrière begonnen bij Aesy Liften. Op dat moment stond de organisatie nog in de kinderschoenen. We werkten met drie mensen op kantoor en twee salesmedewerkers in de buitendienst. In de loop der jaren zijn we enorm gegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot de marktleider binnen onze branche. Door de groei van het bedrijf is tevens het aantal collega’s flink gegroeid. Dit heeft ook mijn functie aanzienlijk veranderd en veel omvangrijker gemaakt. Waar ik eerst uitsluitend met sales bezig was, houd ik me nu voornamelijk bezig met accountbeheer, algehele projectbegeleiding en het verzorgen van goede communicatie en structuur gedurende het gehele sales traject. Hierdoor is het over de gehele linie veel professioneler geworden. Waar we vroeger bij het begintraject voornamelijk uitgingen van het basisproduct, welke vervolgens bij de klant verder tot een eindproduct werd uitgewerkt, leveren we nu vanaf het eerste moment uitsluitend klant specifieke oplossingen. Hierdoor is de nadruk in de functie ook steeds meer op klant specifieke engineering komen te liggen.

Goed inwerktraject
In mijn inwerktraject bij Aesy Liften, ruim tien jaar geleden, duurde het twee tot drie maanden voordat ik zelfstandig met alle systemen kon werken. Vijf jaar geleden ben ik zelf verantwoordelijk geworden voor het inwerken van nieuwe commercieel medewerkers. Hierbij vond ik het erg belangrijk dat er een eenduidig inwerktraject kwam. Dit is de reden waarom ik zelf een handleiding opgesteld heb, waarin alle facetten en taken stapsgewijs omschreven staan en aan bod komen.

Een hecht salesteam
Binnen ons team gaat iedereen voor het algemene belang van Aesy Liften, wat zorgt voor saamhorigheid. In de loop der jaren zijn we dan ook een hecht salesteam geworden. Dit heeft er toe geleid, dat de meeste mensen van ons team voor een langere periode bij Aesy Liften werken. Een belangrijk onderdeel hierbij is, doordat we al zo lang samenwerken, dat we elkaars kwaliteiten goed kunnen aanvullen. Doordat ons team zo hecht is, blijven we ondanks drukke periodes, fanatiek en gedreven om van iedere dag weer een succes te maken!

Commercie en productontwikkeling
Ik denk dat Aesy Liften zich onderscheidt door zijn proactieve houding ten aanzien van commercie en productontwikkeling. Mede hierdoor zijn we nu marktleider en hebben we het voorrecht om mooie en innovatieve liftinstallaties te mogen verkopen en te plaatsen. De manier waarop de commerciële afdeling is opgezet is hierbij ook onderscheidend. Niet de persoonlijke, maar met name de teamprestatie is hier belangrijk! 

Bekijk onze vacatures

Johan Bokhorst
Montagemonteur

“We werken aan en met een mooi product”

Nadat ik jarenlang als internationaal chauffeur heb gewerkt, was ik het vele weg zijn van huis wat zat. Toen vorig jaar de functie van (montage)monteur voorbij kwam, heb ik gesolliciteerd en werd ik snel aangenomen. Eerst ben ik begonnen als chauffeur en sinds een aantal weken werk ik als monteur. We zijn een leuk team dat inmiddels goed op elkaar is ingespeeld en we leveren een mooi product af.

Eindelijk weer technisch bezig
Als monteur is het belangrijk dat je achter het product staat dat je plaatst. Bij mij is dat zeker het geval. Dat je klanten daarnaast tevreden zijn, geeft me nog meer voldoening. Ik werk graag met mijn handen en heb ook een achtergrond als automonteur. Toen ik hier als chauffeur startte, merkte ik dat ik het uitvoeren van bouwcontroles een mooie toegevoegde waarde vond. Hierdoor kon ik toch mijn technische inzicht weer gebruiken. Dat heb ik in de jaren als chauffeur wel gemist.

Teamgevoel
Als montagemonteur ben je altijd met z’n tweeën op pad. Het is dan fijn als je goed op elkaar bent ingespeeld. Dat is bij ons zeker het geval! wij zijn recht voor ons raap en open en eerlijk. We zijn allebei flexibel en gaan liever wat later naar huis met een goed draaiende lift, dan dat we op tijd wegrijden en we half werk hebben afgeleverd. Binnen het hele montageteam hangt geen competitieve sfeer en iedereen is gelijk. We doen het immers samen. Ook de communicatie met kantoor gaat prima. Het zou mooi zijn als mensen die hier komen werken hetzelfde teamgevoel hebben als wij! 

Bekijk onze vacatures montagemonteur

Ronny ten Brink
Financial manager

“Ik ben hier nog lang niet klaar!”

Ik ben in 2011 begonnen als controller. Toen ik begon, werkten hier 35 mensen in totaal. Inmiddels zijn dit er tachtig, dus dat is een heel verschil. Dit merk je op de financiële afdeling met name aan het professioneler worden van de processen en strengere deadlines. Op het moment dat ik begon, werd de financiële administratie nog extern geregeld. Ik heb dat toen ‘inhouse’ gehaald en zelf de hele financiële afdeling opgezet, waaraan ik nu de leiding geef. We hebben een mooi team waar ik erg trots op ben!

Open cultuur
Het eerste wat mij tijdens de sollicitatiegesprekken opviel, was dat ik heel open benaderd werd. Het was een uitgebreid kennismakingsgesprek met de organisatie en de functie waarin al snel een goede klik ontstond. Deze open houding bleek ook iets kenmerkends voor Aesy liften te zijn. Het is een echte no-nonsense  en mensgerichte organisatie waar iedereen bereikbaar is en het nemen van eigen initiatief erg gewaardeerd wordt. Verder is het een zeer innovatief bedrijf dat in hoge mate gericht is op commercie en marketing. Een daadkrachtige en financieel sterke organisatie.

Blijven ontwikkelen
Hoewel de organisatie inmiddels op financieel vlak een stuk professioneler is geworden, blijven ontwikkelen en verbeteren belangrijke thema’s. Inmiddels houd ik me naast het doorvoeren van verbeteringen op de financiële afdeling ook bezig met het verbeteren van processen binnen de hele organisatie. Je merkt dat er doordat we hard gegroeid zijn, steeds meer behoefte is aan structuur en duidelijke processen. Eerst waren we het kleine zelfstandige bedrijfje Aesy Liften, nu vallen we onder een grote internationale groep en dat vraagt meer professionaliteit van je organisatie. Voor mij maakt dit het werken bij Aesy Liften nog steeds erg uitdagend. Ik ben hier nog lang niet klaar!

Bekijk onze vacatures

Roy Willemsen
Montagemonteur

“Zelfstandig een lift bouwen op een Formule 1-baan dat was gaaf!”

In 2015 ben ik hier via een collega begonnen als montagemonteur. Daarvoor heb ik bij een aannemer en in de elektronicabranche gewerkt. Na een inwerktraject kreeg ik mijn eigen bus en mocht ik liften plaatsen op een Formule 1-baan. Dat was heel gaaf om te doen! Je hebt toch heel veel verantwoordelijkheid. En het is natuurlijk erg belangrijk dat de lift veilig werkt. 

Willen leren
Het afleveren van een goed product en het tevredenstellen van de klant zijn erg belangrijk. Verder is motivatie onmisbaar. Je moet graag willen leren en van aanpakken weten. Ook denk ik dat interesse tonen belangrijk is als je dingen snel wil leren. Ik had tijdens mijn inwerkperiode veel interesse in de verschillende liften en technieken, waardoor ik alles snel oppakte. Verder is bouwkundig inzicht erg van belang. Je werkt als montagemonteur tenslotte toch vaak op een bouwlocatie waarvan je moet weten hoe het daar werkt. 

Samen groeien
Aesy Liften is een gezond en groeiend bedrijf. We zijn in een korte tijd hard gegroeid en we bouwen erg mooie en speciale liften! Ik denk dat als we er samen voor blijven gaan, we nog groter kunnen worden. Ook al is mijn werk soms fysiek zwaar, doordat we een mooi en sociaal team zijn en mooie producten maken blijven we gemotiveerd om Aesy Liften samen nog groter te maken! 

Bekijk onze vacatures montagemonteur

Richard Lantink
Technical support medewerker

"Vooruitstrevend en vernieuwend”

Ik ben hier tien jaar geleden komen werken. Van oorsprong kom ik uit de horeca en ben ik kok. Ik ben dan ook erg blij dat Aesy Liften mij destijds het vertrouwen en de kans heeft gegeven om als montagemonteur aan de slag te gaan. Nadat ik ook als onderhouds- en servicemonteur heb gewerkt, heb ik tijdelijk ergens anders gewerkt omdat er op dat moment geen doorgroeimogelijkheden meer voor mij binnen Aesy Liften waren. Ik was positief verrast toen ik een paar maanden later door de directeur werd gebeld met de mededeling dat ze me graag terug wilden in een functie als technisch supportmedewerker service en aftersales. Omdat ik nog steeds erg positief was over Aesy Liften als bedrijf en de functie voor mij een heel mooie stap in mijn carrière zou zijn, heb ik natuurlijk ja gezegd!

Technische vraagbaak
Door mijn ruime ervaring binnen Aesy Liften ben ik nu een soort technische vraagbaak voor klanten en collega’s. Ik vind het leuk om nog steeds met de techniek bezig te zijn, maar nu op een andere manier. Ik sta achter ons product en ben pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Ik probeer ook de juiste schakel te zijn tussen de binnen- en buitendienst. Doordat ik beide functies zelf heb bekleed, kan ik zorgen voor meer begrip over en weer. Ik voel mij zeker van toegevoegde waarde voor zowel de buiten- als de binnendienst en ben van mening dat het ‘naar binnen halen’ van monteurs die willen doorgroeien een goede zet is. Zij kennen het werk en de techniek, waardoor ze klanten ook gedegen kunnen voorzien van advies.

Van opstart tot nu
Ik kan wel zeggen dat ik de groei van Aesy Liften van dichtbij heb meegemaakt. Vanaf het begin ben ik hier werkzaam en ben meegegroeid met de organisatie. Ik vind dat we een mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt. Voorheen waren we een klein Achterhoeks bedrijf en nu gaan we buiten de grenzen en werken we steeds aan een nóg beter product. Ik vind het wel belangrijk om altijd klant- en servicegericht te blijven hoe klein of groot je ook bent en dat is dan ook hoe ik mijn werk wil uitvoeren. Aesy Liften maakt dat voor mij mogelijk!

Bekijk onze vacatures

Steven Lafeber
Aftersales manager

“Ik krijg hier alle bewegingsvrijheid”

Afgelopen juni ben ik hier begonnen als manager Aftersales. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het hele traject dat na de montage volgt. Hieronder vallen service en onderhoud. Bij service kun je denken aan storingen, meerwerk en opleverpunten; zaken die achteraf anders afgehandeld moeten worden. Op het gebied van onderhoud werken we met onderhoudscontracten. In totaal ben ik verantwoordelijk voor negen binnen-  en twaalf buitendienstmedewerkers. Het is de bedoeling dat het team buitendienstmonteurs de komende tijd snel uitbreidt. 

Een team voor de toekomst
Toen ik hier begon, was ik erop voorbereid dat Aesy Liften een bedrijf in ontwikkeling is. Het is een jonge en dynamische organisatie. Na de snelle groei is het nu van belang om procesmatiger en meer gestructureerd te gaan werken. Hier liggen voor mij mooie uitdagingen. Gelukkig krijg ik hier ook alle vrijheid en ruimte voor. Ik denk dat ik onder andere met het huidige team mooie doelen kan gaan bereiken. Het is een betrokken en flexibel team. Toch hebben we om echt stappen te zetten behoefte aan meer buitendienstmonteurs. Op die manier kunnen we het groeiende aantal klanten op de goede manier blijven bedienen. 

Duidelijke afspraken
Om binnen Aesy Liften succesvol te zijn, moet je volgens mij beschikken over betrokkenheid, flexibiliteit en de wil hebben om te leren. Verder is het belangrijk dat je meedenkend en oplossingsgericht bent. Daarnaast is een positieve houding erg belangrijk. Je moet er echt voor willen gaan. Ikzelf vind mensgerichtheid en het nakomen van afspraken binnen mijn team erg belangrijk. Hiermee creëer je een goede en open sfeer waarbij iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Bekijk onze vacatures

Aesy Liften productie faciliteit Zweden

 

Aesy Liften is marktleider in putloze liften. Door de jaren heen hebben wij in Nederland een goede naam opgebouwd op het gebied van platformliften. Het bedrijf maakt deel uit van het Zweedse Cibes Lift Group, wereld marktleider in platformliften. Bent u benieuwd hoe uw Aesy lift gemaakt wordt? Bekijk de productie film van Cibes Lift in Gävle (Zweden).

Voordelen van werken met Aesy Liften

Het bedrijf Aesy Liften onderscheidt zich in de markt dankzij haar 1-2-3 systeem:

1. Het begint allemaal met een gedegen advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie
2. Stap twee is een perfecte levering en montage door eigen monteurs
3. De derde stap houdt in dat uw onderhoud en service perfect geregeld is door eigen opgeleide medewerkers

Content

 

Voor iedere doelgroep

 

Als architect, aannemer, gebouweigenaar, maar ook als eindgebruiker, kunt u bij Aesy terecht voor een lift naar al uw wensen. Onze liften zijn onder andere toepasbaar in een winkel, woonhuis, appartement, school, kantoor, magazijn, religieus gebouw en een zorginstelling. Alles naar uw voorkeur te bepalen door middel van ons ruime assortiment met onbeperkte design- en optiemogelijkheden (leverbaar in iedere RAL-kleur). 

Wist u trouwens dat Aesy Liften...

  • Als organisatie behoort tot de Cibes Lift Group (producent) wereldmarktleider op het gebied van platformliften.
  • De groots mogelijke keuze biedt in platformliften voor binnen en buiten, grote en kleine, panorama, etc.
  • In heel Europa ruim 40.000 liften heeft geplaatst (6.000 in Nederland), allen tevreden klanten.
  • Alle Aesy liften voldoen aan de Europese EN-norm, de 2006/42/EG en zijn voorzien van een CE certificaat.
  • Standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie hebben en uiterst zuinig zijn (in stand-by stand energielabel A).