Video's

Aesy Liften bij RTL4

Life is Beautiful

Life is Beautiful is het TV-programma voor de moderne Vrouw & Man die geen beperkingen willen maar optimaal van het mooie leven genieten.

Personenlift Cabine Schuifdeur A-5000

De lift, voorzien van een schuifdeur, voor plaatsing in een bouwkundige schacht

U wilt een personenlift om de verdiepingen van uw pand optimaal bereikbaar te maken? Maar u wilt geen dure investering, hoge onderhoudskosten en een aanslag op uw kostbare ruimte? Dan is de personenlift Cabine Schuifdeur A-5000 van Aesy Liften dé oplossing voor u. Deze betrouwbare en comfortabele lift is zeer aantrekkelijk geprijsd.

3D lift animatie

Hoe zit een platformlift in elkaar 

De 3D animatie geeft weer hoe een platformlift in elkaar zit, wat de mogelijkheden zijn en welke opties er aan toegevoegd kunnen worden.

Lift in droomhuis

De Personenlift A-5000 in een huis waar men alleen van kan dromen

Een Aesy lift past overal. Door de flexibele maatvoering die Aesy Liften hanteert is het mogelijk om uw lift volledig naar uw eigen wens in te richten.

Korte bedrijfsvideo

Voor elk gebouw voor elk doel

Bij Aesy Liften is er sprake van een open/platte organisatiestructuur. Onze werknemers zijn nieuwsgierig en gebrand op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Er heerst een taakcultuur waarbij het belang dat wordt gehecht aan probleemoplossend vermogen kenmerkend is.

Aesy Liften zijn onder andere toepasbaar in een winkel, woning, school, appartement, zorg, kantoor en horeca. Alles naar uw voorkeur te bepalen.

Productie faciliteit

Altijd al afgevraagd hoe een Aesy Lift wordt gebouwd? 

De productiefaciliteiten van Aesy Liften zijn ondergebracht in één bedrijfspand op een gemengd industriegebied van Gävle in het Noorden van Zweden. Er zijn twee opeenvolgende processen, namelijk het productie- en het assemblageproces. Het productieproces bestaat onder andere uit het vervaardigen van elektronica, deuren en platformen. De volgende stap bedraagt het testen van de platform samen met de spindel, de moeren en de motor in het testcentrum. Wanneer de test als geslaagd naar voren komt, wordt er een foto gemaakt van de complete lift. Daarna zal er sprake zijn van het assemblageproces/verpakkingsproces waarbij de platformlift gereed wordt gemaakt voor transport.

‘Special Edition’ jubileumuitgave van de Personenlift

Meer luxe en comfort voor een gelijke prijs

De Personenlift Special Edition is uitgebreid met een frequentieregelaar en een hefvermogen van standaard 500 KG. Verder behoort een bedieningspaneel in dezelfde kleur tot het standaardpakket.

Een energielabel en een bankgarantie geven u extra zekerheid over de prestaties en financiën. Kortom, een prima investering voorzien van vele extra's.

Huislift “oud worden in eigen huis”

De kleinste lift van Nederland (116 x 88 cm)

Deze zeer compacte huislift (116 x 88 cm) van Aesy Liften, welke past in ieder woonhuis en in elk standaard trappenhuis, levert u meer leefcomfort op en zorgt ervoor dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen. Het installeren van deze ´kleinste lift van Nederland´ is eenvoudig en deze past zelfs door de voordeur naar binnen.

Cabine Vouwdeur, een nieuw tijdperk in platformliften

Inclusief overnamebesturing 

Volautomatische bediening is nu mogelijk dankzij haar volledige cabineafsluiting. Nadat de toegangsdeur “draaideur” is gesloten, sluiten automatisch de elektrisch bedienbare cabinevouwdeuren. Hierdoor sluit de gehele cabineopening. Bij het éénmalig kort indrukken van de bedieningsknop gaat de lift naar de gewenste verdieping. De lift vertrekt nu zonder dat u de bedieningsknop ingedrukt moet blijven houden.

Retail

Het opgebouwde vertrouwen heeft geresulteerd in vele referenties: HEMA, Prenatal, Bart Smit, Coolcat, Intersport en Jura

Aesy Liften zijn voor iedere toepassing. Zoals weergegeven heeft u meerdere keuzemogelijkheden omtrent deuren en opties zoals onder andere een opklapbaar zitje, niveau indicator, een schachtdak met power LED-spotlights, glazen schachtpanelen, automatische deuropener of een gesproken signaal bij aankomst.

Uitgebreide bedrijfsvideo

Aesy Liften onderscheidt zich in de markt dankzij haar 1-2-3 systeem, alles onder eigen beheer.

‘Topklasse kwaliteit combineren met excellent design’ is onze filosofie.

Aesy Liften onderscheidt zich in de markt dankzij haar 1-2-3 systeem, alles onder eigen beheer:

  1. Het begint allemaal met een gedegen advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie
  2. Stap twee is een perfecte levering en montage
  3. De derde stap houdt in dat uw onderhoud en service perfect geregeld zijn via onze landelijke 24 uurs servicedienst.