Wat kost een lift?

Heeft u enig idee wat voor prijskaartje er aan een lift hangt?


Een veel gestelde vraag! Wanneer u een lift wilt gaan plaatsen is het fijn te weten met welk bedrag u rekening dient te houden. Doordat de prijs van de lift afhankelijk is van verschillende factoren kunnen wij geen exacte prijs geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan het type lift, de hoogte van de lift, de oppervlakte van de lift, de gebruikte materialen, de bedieningsmogelijkheden en de afwerkingsopties. Ook de installatie en kleine bouwkundige aanpassingen vormen een kostenpost. Maar misschien wel belangrijker is de vraag: wat kost een lift op lange termijn? Houd bij uw aanschaf ook rekening met kosten als energieverbruik, keuringskosten en onderhoudskosten.

Platformliften zijn zeer betaalbaar en onderhoudsarm
Aesy Liften levert platformliften. Voor deze liften is geen machinekamer, dakopbouw of liftput nodig. Daardoor ligt de prijs van onze liften lager dan die van traditionele liften. Door het slimme ontwerp en een minimum aantal onderdelen is de lift ook nog eens onderhoudsarm. Ook hoeven onze liften niet jaarlijks gekeurd te worden. Bovendien kennen de liften een laag energieverbruik. Een greep uit onze lift keuzes:  personenlifthuisliftgoederenliftbuitenlift of cabinelift.

Benieuwd wat een lift voor uw situatie gaat kosten? Vraag dan een offerte op. Binnen enkele dagen kan er al iemand bij u op bezoek komen voor een offerte op maat. U krijgt van ons één totaalprijs, geen verrassingen achteraf.

Vraag een offerte bij ons aan!